Meltsin tiimi

Me-talo Meltsin tiimi koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista pedagogeista, joilla on erityisosaamista niin tieteen, taiteen, liikunnan, perheiden kuin teknologiankin maailmoista.

Esittely

Petra 🧙

Petra on Meltsin ihmettelyvelho, jota innostavat erityisesti tiede-ja kirjallisuussisällöt. Petra on koulutukseltaan luokanopettaja ja hän on työskennellyt aiemmin erityisesti tiedekasvatuksen parissa. Petran löydät Meltsin tähtitunneilta, läksykerhoista sekä lasten ohjelmista.

Ilpo 🎨

Ilpo on Meltsin maailmoiden maalari, joka uskoo taiteen voimaan lumota, järistää ja tutkia tulevaisuuksia. Ilpo on taiteiden maisteri, taidepedagogi ja kuvittaja. Ilpon voi tavata Meltsin Gallerian tomaattiviljelmien lomassa sekä lumoluolan läheisyydessä.

Mirva👨👩👧👦

Mirva on Meltsin perheiden sparraaja, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta. Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä ja hän on työskennellyt pitkään perheiden hyvinvoinnin parissa. Mirvan tapaat Meltsissä tanssimassa ja laulamassa perheiden kanssa sekä kartanlukijana yhteisillä nojatuolimatkoilla vanhemmuuteen.

Mostafa ⚽

Mostafa on Meltsin seikkailukapteeni, joka johdattaa sinut lukuisten eri liikuntalajien pariin. Mostafa viimeistelee liikuntatieteiden ja luokanopettajan opintojaan ja hänellä on monipuolinen kokemus lasten ohjaamisesta. Moikkaa Mostafaa talolla, tähtitunneilla ja lasten ohjatuilla tutkimusmatkoilla!

Emmi ⛵

Emmi on Meltsin Tukikohdan kippari, jonka voi löytää häärimästä ympäri taloa; leikkimästä, valmistamasta välipalaa, lukemasta iltasatua ja suunnittelemasta uusia juttuja vapaaehtoisten kanssa. Emmi on koulutukseltaan kasvatustieteilijä, joka innostuu positiivisesta pedagogiikasta.