Meltsin tiimi

Me-talo Meltsin tiimi koostuu ammattitaitoisista ja kokeneista pedagogeista, joilla on erityisosaamista niin tieteen, taiteen, liikunnan, perheiden kuin teknologiankin maailmoista.

Meltsin tiimi

Mostafa

mostafa@metalo.fi, p. 0407686441

Mostafa on Meltsin seikkailukapteeni, joka johdattaa meltsiläiset lukuisten eri liikuntalajien pariin. Mostafa on koulutukseltaan liikuntatieteiden maisteri ja luokanopettaja. Moikkaa Mostafaa talolla, treeneissä ja lasten kerhoissa!

Mirva

mirva@metalo.fi, p. 0404872585

Mirva on Meltsin perheiden sparraaja, joka kannustaa perheitä löytämään oman supervoimansa arjesta. Mirva on koulutukseltaan tanssitaiteilija ja perhetyöntekijä.

Emmi

emmi@metalo.fi

Emmin voi löytää Meltsistä leikkimästä, valmistamasta välipalaa, lukemasta iltasatua ja suunnittelemasta uusia juttuja vapaaehtoisten kanssa. Emmi on kasvatustieteilijä, joka innostuu positiivisesta pedagogiikasta.

Ilpo

ilpo@metalo.fi

Ilpo on Meltsin maailmoiden maalari, joka uskoo taiteen ja luovuuden voimaan. Ilpo on taiteiden maisteri, taidepedagogi ja kuvittaja. Ilpon voi tavata Meltsin Gallerian tomaattiviljelmien lomassa tai Lumoluolan läheisyydessä.