Perheiden aamut & illat

Syksyllä 2020 Meltsissä alkaa perheiden omat aamut ja illat! Perheet pääsevät mukaan tutkimusmatkoille tanssin ja musiikin muodossa, eikä toiminta vaadi erillista ilmoittautumista!

Leikki

Perheiden aamut

Tiistaisin ja torstaisin Me-talo Meltsissä 8.9.2020 alkaen klo 10 – 12. Perheiden aamu on erityisesti aikuisille alle kouluikäisten lasten kanssa. Aamukahvia, yhdessäoloa ja koko perheen musiikki- ja tanssiklubeja. Voit osallistua lapsesi kanssa klubeille tai vain kahvitella ja leikkiä tilassa.

Musaklubi

Riimit, lorut, kapulat - nyt jo kohta taputat! Oletko kuullut, että Meltsissä on nähty kokonainen karhuperhe soittamassa kapuloita ja 30 hiirtä musisoimassa marakasseilla Hyppää mukaan musiikkiseikkailuun, jossa vilistävät kaikenkokoiset eläimet muurahaisista elefantteihin!

Musaklubi on aikuisen ja alle kouluikäisen lapsen yhteinen tutkimusmatka musiikin maailmaan. Lapsi oppii itse soittaen ja liikkuen sekä aikuisen sylissä. Musaklubilla sukelletaan lastenlaulujen värikkääseen maailmaan ja tutustutaan taikapussin salaisiin soittimiin. Rytmi ja musiikki tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia. Yhteinen hauskanpito vahvistaa koko perheen yhteyttä.

Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Lasten ikäsuositus 0 - 5v. Ohjauksessa huomioidaan myös mahdolliset lapsen kehityksen haasteet. Esteetön.

Tiistaisin 8.9.2020 alkaen klo 10 – 10.30 ja 10.45 – 11.15
Ohjaaja: Meltsin perheiden sparraaja Mirva

Leikki
Leikki

Tanssiklubi

Missä tanssi asuu? Meltsissä? Tanssiklubilla etsitään tanssia, joka välillä katoaa tuulen mukaan ja välillä piilottelee matkalaukussa. Mikä houkuttelisi aran tanssin esille? Mikä rauhoittaisi villiintynyttä tanssia, joka kaipaa lepoa?

Tanssiklubi on aikuisen ja alle kouluikäisen lapsen yhteinen tutkimusmatka tanssin maailmaan. Tanssiklubilla koko perheen luovuus saa kukoistaa: teemme yhdessä mielikuvitusmatkoja, leikimme ja liikumme. Lapsi oppii itse liikkuen ja aikuisen sylissä. Tanssiklubilla koko perheen luovuus saa tilaa kukoistaa. Tanssi, rytmi ja hauskanpito tukevat lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia ja vahvistavat koko perheen yhteyttä.

Ohjaus suomeksi ja englanniksi. Lasten ikäsuositus 0 - 5v. Ohjauksessa huomioidaan myös mahdolliset lapsen kehityksen haasteet. Esteetön.

Torstaisin 10.9.2020 alkaen klo 10 – 10.30 ja 10.45 – 11.15
Ohjaaja: Meltsin perheiden sparraaja Mirva

Perheiden ilta

Meltsin maailmankaikkeuteen voit laskeutua perheesi kanssa keskiviikko iltaisin. Perheiden ilta on yhdessä tekemisen, syömisen, kuulumisten vaihtamisen sekä vanhemmuuden ilojen ja haasteiden jakamisen paikka. Tule rakentamaan Meltsin maailmankaikkeutta yhdessä!

Keskiviikkoisin 9.9.2020 alkaen klo 17 – 19

Leikki
Leikki

Perhepäivä

Lauantaisin klo 12 – 18 kokoonnumme talolle viettämään aikaa yhdessä, tekemään ruokaa, syömään, leikkimään, juttelemaan ja nauttimaan tavallisista perhearkeen kuuluvista asioista. Arki on nimittäin SUPERVOIMA, jonka avulla koko perhe ponnistaa parhaaseen lentoon! Tule mukaan tekemään Meltsin perhepäivästä kotoisa paikka tavata muita perheitä.

Lauantaisin klo 12 - 18