Perheiden toiminta

Meltsissä perheiden toiminta on vahvasti yhteisöllistä. Voit tulla mukaan perheiden iltaan keskiviikkoisin tai minikahviloihin lauantaisin. Ilmoittaudu etukäteen tekstiviestillä perhetyöntekijällemme Mirvalle: 040 487 2585. Kerro ilmoittautuessa nimesi, mihin ilmoittaudut ja kuinka monta perheenjäsentä on tulossa mukaan. Tule mukaan rakentamaan Meltsin maailmankaikkeutta!

Perheiden ilta

Keskiviikkoisin klo 17.30 – 18.30

Ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä: 040-4872585

Meltsin maailmankaikkeuteen voit laskeutua perheesi kanssa keskiviikko iltaisin. Perheiden ilta on kuulumisten vaihtamisen sekä vanhemmuuden ilojen ja haasteiden jakamisen paikka. Aikuisille on tarjolla iltateetä ja yhteistä keskustelua vanhemmuutta tukevista teemoista. Lapsille on omaa ohjelmaa Lumoluolassa ja Seikkalusopissa.

Perheiden päivä eli Meltsin minikahvilat


Lauantaisin klo: 13 – 14.30 ja klo 15 – 16.30

Valitse perheellesi sopiva minikahvilan ajankohta ja ilmoittaudu mukaan tekstiviestillä: 040 - 4872585.

Lauantaisin Meltsi muuttuu minikahvilaksi, jolloin kokoonnumme talolle viettämään aikaa yhdessä, juomaan kahvia ja syömään pullaa, herkuttelemaan smoothiella ja leikkimään, juttelemaan ja kuulemaan perhearjen kuulumisia. Arki on nimittäin SUPERVOIMA, jonka avulla koko perhe ponnistaa parhaaseen lentoon! Tule mukaan tekemään Meltsin perhepäivästä kotoisa paikka tavata muita perheitä.

Tervetuloa mukaan!